COVID thuis

Thuis voor een COVID patient zorgen

Over covid-at-home.info

Deze site is opgezet als een particulier initiatief van Rop Gonggrijp en Vera Wilde die veel vooronderzoek hebben gedaan en de primaire teksten hebben geschreven. Al snel hielpen een aantal vrienden door het proeflezen, vertalen en het leveren van nuttige correcties en aanvullingen. Het heeft zich ontwikkeld tot een opensource gids die we met z’n allen maken.

Het doel van covid-thuis is om (in beknopte vorm) te delen wat we hebben geleerd en op een no-nonsense manier praktische informatie te verschaffen over de omgang met omgang met de COVID-19 pandemie op een open- en niet-commerciële basis. Het voornaamste uitgangspunt is dat COVID-19 in ieder geval op sommige plaatsen het zorgsysteem tijdelijk zal overbelasten, dus hoe meer mensen iets weten over de zorg voor zieke mensen thuis, des te minder mensen zullen onnodig bij de huisarts en in de ziekenhuizen langs gaan. Tegelijkertijd moet het inzichtelijk zijn wanneer patiënten medische hulp nodig hebben.

Wil je helpen? Fijn! We hebben daar een hele sectie aan gewijd.

Licentie

Deze site wordt gepubliceerd onder een Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License en er wordt hier op geen enkele manier geld verdiend. Er zijn geen sponsors, en er is geen mogelijkheid om hier iets te doneren, behalve je tijd en energie.

Dank.

Deze site is verbeterd omdat we hulp kregen van (in alfabetische volgorde):

Impressum

(De Duitse wet schrijft voor dat websites een uitgever moeten vermelden).

Rop Gonggrijp & Vera Wilde
Linienstraße 127
10115 Berlijn
Duitsland

e-mail: team@covid-at-home.info